Plase tip rulou

Plasele impotriva insectelor tip rulou sunt alegerea perfecta pentru posibilitatea strangerii plasei pe timpul iernii sau de cate ori este nevoie intr-o caseta.

Actionarea este facilitata de un arc pretensionat iar deschiderea si inchiderea se face astfel foarte usor prin intermediul profilului de tragere care are montat pe el manere.

Plasele tip rulou sunt confectionate cu caseta si ghidaje din aluminiu iar plasa propriu zisa este din fibra de sticla. Fixarea plasei in pozitia inchis se face prin intermediul unui profil de inchidere, iar ghidajele sunt prevazute cu perii pentru etansare.

Avem 2 modalitati de a masura plasele rulou:

  1. La cote finale, se masoara latimea si inaltimea glafului feresteri pe exterior si se scade 10mm.
  2. La cote de gol, se deschide geamul si se masoara spatiul pe latime si inaltime a golului ferestrei (distanta intre profilele tamplariei). In acest caz verificati daca exista suficient loc in stanga si in dreapta golului respectiv in sus si in jos pentru caseta si ghidajele plasei (aproximativ 30mm).

Montajul plasei se face foarte usor, se asambleaza plasa ca un chenar care se poate fixa pe orice tip de tamplarie fara alte modificari prin intermediul unor suruburi.

Culorile de baza: standard sunt alb (RAL 9016), maro (Ral 8019) si maro deschis (Ral8014), sau speciale care implica costuri siplimentare (gri antracit RAL 7016) sau imitatie lemn (stejar auriu, nuc, mahon, whenghe). La cerere profilele plaselor pot fi vopsite in orice culoare din gama RAL.

Pentru suprafetele mai mari se recomanda echiparea ghidajelor cu perie antivant care pe langa etansare asigura si o fixare mai buna a plasei intre ghidaje la vant.

Meniu